Врбаски фолклораши на Данима мимозе у Херцег Новом

Наступ Фолклорног ансамбла Културног центра Врбаса био је део програма 54. Празника мимозе, једног од најстаријих и најпопуларнијих фестивала у региону, који се ове године одржава од 17. фебуара до 4. марта у Херцег Новом. У славу мирисног жутог цвета организовано је низ манифестација, представа и промиција, музички, гастро, културни, дечији и спортски програми и концерти.

"Гости и извођачи из Србије су традиционално међу најбројнијима на Празнику мимозе. Између њих, нашег фестивала и уопште Херцег Новог постоји заиста једна посебна веза, блискост и пријатељство који трају и расту годинама. Празник мимозе је фестивал по коме је Херцег Нови препознат не само у региону, већ и у Европи и свету", саопштили су организатори.

"Изузетан наступ Фолклорног ансамбла Културног центра Врбаса на 54. Данима мимозе у Херцег Новом. Наступ играчке секције, која се представила играма из околине Београда и Пчиње, као и наступ певачке групе уз пратњу народног оркестра, поздрављени су овацијама публике. Овај фолклорни ансамбл на најбољи начин репрезентују општину Врбас и доказ је да је Врбас град културе", оценио је Предраг Ројевић, председник општине Врбас. 

 

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"