Слике Стојана Божића у Ликовној галерији КЦ

У Ликовној галерији Културног центра Врбаса постављена је изложба слика под назвом Омнибус, аутора сликара Стојана Божића из Равног Села.

Галеријски простор испуњен је акварелима и вајарским делима, а изложба ће бити повремено мењана и биће додаване нове слике како би публика, уколико више пута посети изложбу, добила могућност да види више радова него што сам простор дозвољава.

Стојан Божић рођен је 02. децембра  1970. године у Врбасу. Дипломирао Економију на ВПШСС у Новом Саду. Члан УЛУВ-а и Атеље 05 у Врбасу. Самостално и групно излагао у Србији и иностранству и то у: Новом Саду, Кули, Врбасу, Новом Бечеју, Бачкој Паланци, Србобрану, Сремској Митровици, Равном Селу, Лазаревцу, Бањој Луци и Мркоњић Граду, Копенхагену. Више пута награђиван за  ликовно стваралаштво. Ствара у свом атељеу СЕДМА РЕПУБЛИКА у Равном Селу.

Изложба је доступна свакога дана до 14. августа, преподне од 09.00 до 12.00 часова, и поподне од 18.00 до 20.00 часова, уз поштовање свих заштитних мера уведених у циљу спречавања ширења COVID 19.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"