Расписан конкурс за 45. Палету младих

Фестивал поезије младих расписао је конкурс за најбољег младог сликара Палете младих, која ће се по 45. пут одржати у оквиру 51. Фестивала поезије младих. Право учешћа на конкурс имају сви млади сликари до 27. година старости. Тема и техника рада је по слободном избору, а формат рада је штафелајни.

Заинтересовани аутори треба да пошаљу фотографије циклуса од 10 радова у електронској форми (формат .jpg, резолуција 300 dpi), уз основне податке рада (назив рада, техника, формат и година настанка), као и кратку биографију на адресу Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. најкасније до 1. априла 2019. године. Селектор Палете младих ће на основу радова приспелих електронским путем, одабрати десет најбољих аутора чији ће радови бити изложени у Галерији Културног центра Врбаса на 45. Палети младих, која ће се одржати крајем маја ове године у Врбасу.

Организатор ће штампати каталог радова, а најбољем аутору ће бити додељена плакета и откупна награда. Аутори који буду ушли у ужи избор своје оригиналне радове треба да доставе најкасније до 01. маја 2019. године на адресу Галерије Културног центра Врбаса. Контакт телефон: 064 835 10 56

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"