Школи у Куцури две награде за иновативност и дигитализацију

Основна школа "Братство-јединство" из Куцуре освојила је две вредне награде на такмичењу "Дани информатике у школама Војводине", које већ 15 година организује Центар за развој и примену науке, технологије и информатике - ЦНТИ, под покровитељством Покрајинског секретаријата за образовање, прописе, управу и националне заједнице и Факултета за економију и инжењерски менаџмент -ФИМЕК. 

"Школа је добила признање за допринос бази знања у образовним ресурсима, због великог ангажовања наставника у унапређивању иновативности и дигитализације наставе. Овај тренд прати се годинама, наставници увек међу првима учествују у пилот пројектима у образовању, за потребе online наставе снимили су више од 90 часова за телевизију и оно што је најважније, укључују ученике у све иновативности.

Наставница енглеског језика Здравка Мајкић добила је посебно признање за ревију образовних софтвера, захваљујући многобројним едукативним дигиталним ресурсима које је креирала за потребе наставе, међу којима су њен блог, You Tube канал и безброј едукативних игрица. Подсећамо да је ова наставница била први финалиста првог националног фестивала СТЕ(А)М вештина Science on the Stage", саопштено је из ове образовне установе.

 

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"