Република Србија
Број: 06-3-536/1/2021-II-02
Дана: 03.09.2021.годинe
Врбас

На основу расписаног Јавног позива банкама заинтересованим за краткорочно кредитирање регистрованих пољопривредних газдинстава на територији општине Врбас у 2021. години уз учешће општине Врбас у субвенционисању камата на кредите расписаног дана 24.08.2021. године, број: 06-3-518/2021-II-02, поглавља II "Опис планираних мера", тачка 100.2 "Кредитна подршка" тачка 100.2.1Суфинансирање камата за пољопривредне кредите, подтачка 2.1.1.2 "Административна процедура", Програма мера подршке за спровођење пољопривредне политике и политике руралног развоја општине Врбас за 2021. годину ("Службени лист општине Врбас",бр.13/2021) који је донет од стране  Скупштине општине Врбас, а под предходно прибављеном сагласности Министарства пољопривреде, водопривреде и шумарства  бр. 320-00-04839/2021-09 од дана  28.05.2021. године и на основу члана 53. и 119. Статута општине Врбас ("Службени лист општине Врбас", бр.26/2018) Председник општине Врбас објављује,

ОБАВЕШТЕЊЕ

ПРОДУЖАВА СЕ рок за подношење пријава на расписани Јавни позив банкама заинтересованим за краткорочно кредитирање регистрованих пољопривредних газдинстава на територији општине Врбас у 2021. години уз учешће општине Врбас у субвенционисању камата на кредите  до дана 17.09.2021.године до 15 часова.

Потписане и оверене понуде подносе се општини Врбас, Маршала Тита 89 , на писарници Општинске управе Врбас (пулт писарнице) у затвореним ковертама са назнаком "Комисији за реализацију Програма подршке за спровођење пољопривредне политике и политике руралног развоја општине Врбас за 2021.годину - јавни позив банкама заинтересованим за краткорочно кредитирање регистрованих пољопривредних газдинстава на територији општине Врбас у 2021.години, уз учешће општине Врбас у субвенционисању камата на кредите за набавку обртних средстава".

Председник општине Врбас,
Предраг Ројевић

КУЛТУРА

Одржана 42. "Куцурска жетва"