Инвалиди ангажовани у јавним радовима у Врбасу и Куцури

Invalidi angažovani u javnim radovima u Vrbasu i Kucuri

Уз подршку Националне службе за запошљавање Еколошки покрет Врбаса и ове године ће, по пети пут за редом у периоду од јуна до септембра, спровести јавне радове за инвалиде. На рок од четири месеца ангажоване су три особе са да чисте и уређују Врбас и Куцуру, саопштено је из Еколошког покрета Врбаса.

"Уз договор и у сарадњи са Јавним комуналним предузећем 'Комуналац' чисте се периферни делови града до којих у довољној мери не допиру званичне службе. То су спортско-рекреативни терени, стамбени блокови изван центра града, зелене површине крај приступних путева, паркови. У Куцури је ангажована екипа, уз подршку Месне заједнице, преузела бригу за чистоћу села. Поред чишћења, до краја пројекта биће саниране инфо табле, клупе, дечија игралишта", наводи се у саопштењу ЕПВ.

Подршка реализацији јавних радова омогућена је и реализацијом пројекта "Заједно за активно грађанско друштво - АКТ", који је добио подршку Владе Швајцарске а спроводе га Helvetas Swiss Intercooperation и Грађанске иницијативе. Помоћ је стигла и од компанија Витал, Шећерана Црвенка, Суноко и Индустрија меса Карнекс.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"