Стижу решења за одводњавање

Јавно водопривредно предузеће "Воде Војводине" почело је са достављањем решења за накнаду за одводњавање физичким лицима за 2022. годину. Уколико није било промена у имовном стању износ на решењима је исти као и прошле године, саопштено је из предузећа.

"Уз решење обвезници ће добити и обавештење о евентуалном дугу из претходног периода, са пресеком стања на дан 16. мај 2022. године. Решења ће се слати сукцесивно, а сва би требало да буду подељена до средине јула. У складу са Законом о општем управном поступку решења се морају уручити лично. Уколико поштар обвезника два пута не пронађе на адреси оставља му обавештење о покушају доставе, а решење се враћа на адресу ЈВП 'Воде Војводине'. У том случају копија решења може се преузети у било којој пошти.

За основна питања у вези са накнадом за одводњавање и решењима, заинтересовани могу да се обрате Корисничком сервису ЈВП 'Воде Војводине' на бесплатан број телефона 0800.21.21.21 од 09.00 до 14.00 часова. Канцеларија за рад са странкама, у пословној згради ЈВП 'Воде Војводине', на Булевару Михајла Пупина 25, отворена је радним данима од 08.00 до 14.00 часова", наводи се у саопштењу.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"