"Медлаб" пензионерима поклонио бесплатне анализе крви

У склопу обележавања Дана општине Врбас и компанијског јубилеја - 25 година постојања, Лабораторија "Медлаб" Врбас спровела је хуманитарну акцију бесплатног узорковања крви за 30 пензионера у Клубу за стара и одрасла лица. Хуманитарна акција је већ традиционална, спроводи се из године у годину, и потврђује "Медлабово" успешно пословање проткано друштвеном одговорношћу и разумевањем за потребе социјално угрожених пензионера.

"Једна од основних вредности наше компаније, од самог оснивања до данас, је друштвено одговорно пословање и понашање које подразумева и одговоран однос према заједници у којој послујемо. У том циљу креирали смо пројекат 'Заједно до здравља' који реализујемо у свим градовима и општинама на територији АП Војводина у којима послујемо. И овога пута акција у Врбасу је успешно реализована, извршили смо основне анализе крви код једног броја пензионера и били им на располагању за све савете", рекао је др сци. мед. Милан Убавић, оснивач "Медлаба". Визија развоја компаније и даље се остварује тако да је од недавно служба "Медлаба" у Врбасу и Кули организована на начин да услуге пружа и кроз теренску амбуланту. Потребно је само да пацијент дан раније позове лабораторију "Медлаб", а искусан лаборант пружиће услугу вађења крви у кућним условима. У Врбасу "Медлаб" ради већ 14 година.

Припаднице нежнијег пола имале су јуче могућност да добију резултате комплетне крвне слике, вредности седиментације, глукозе, липидни статус и ТСХ , док су мушкарци уз све ово добили и анализу ПСА.

Прилог ТВ Бачка

 

КУЛТУРА

Изложба "5 priča Milli2nd-а" у Ликовној галерији

20. мај 2020. КУЛТУРА

Изложба "5 priča Milli2nd-а" у Ликовној галерији

Ликовна галерија Културног центра Врбаса наставља са радо...

НБ расписала литерарни и ликовни online конкурс

20. мај 2020. КУЛТУРА

НБ расписала литерарни и ликовни online конкурс

Народна библиотека "Данило Киш" расписала је пр...

ОМШ у акцији "Музика за суграђане"

04. мај 2020. КУЛТУРА

ОМШ у акцији "Музика за суграђане"

Основна музичка школа из Врбаса организовала у четвртак а...

Биографије 70 Српскиња сабране у једној књизи

10. мар 2020. КУЛТУРА

Биографије 70 Српскиња сабране у једној књизи

Татјана Лош, једна од ауторки књиге "Оне су промениле Срб...

"Музеј жене" у Градском музеју КЦ Врбаса

06. мар 2020. КУЛТУРА

"Музеј жене" у Градском музеју КЦ Врбаса

У Градском музеју Културног центра Врбаса у петак је отво...