"Медлаб" пензионерима поклонио бесплатне анализе крви

У склопу обележавања Дана општине Врбас и компанијског јубилеја - 25 година постојања, Лабораторија "Медлаб" Врбас спровела је хуманитарну акцију бесплатног узорковања крви за 30 пензионера у Клубу за стара и одрасла лица. Хуманитарна акција је већ традиционална, спроводи се из године у годину, и потврђује "Медлабово" успешно пословање проткано друштвеном одговорношћу и разумевањем за потребе социјално угрожених пензионера.

"Једна од основних вредности наше компаније, од самог оснивања до данас, је друштвено одговорно пословање и понашање које подразумева и одговоран однос према заједници у којој послујемо. У том циљу креирали смо пројекат 'Заједно до здравља' који реализујемо у свим градовима и општинама на територији АП Војводина у којима послујемо. И овога пута акција у Врбасу је успешно реализована, извршили смо основне анализе крви код једног броја пензионера и били им на располагању за све савете", рекао је др сци. мед. Милан Убавић, оснивач "Медлаба". Визија развоја компаније и даље се остварује тако да је од недавно служба "Медлаба" у Врбасу и Кули организована на начин да услуге пружа и кроз теренску амбуланту. Потребно је само да пацијент дан раније позове лабораторију "Медлаб", а искусан лаборант пружиће услугу вађења крви у кућним условима. У Врбасу "Медлаб" ради већ 14 година.

Припаднице нежнијег пола имале су јуче могућност да добију резултате комплетне крвне слике, вредности седиментације, глукозе, липидни статус и ТСХ , док су мушкарци уз све ово добили и анализу ПСА.

Прилог ТВ Бачка

 

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"