"Aptiv" тражи раднике, "Отворена врата" за више информација о послу

Током маја, сваког уторка од 13.00 часова у Врбасу, представници компаније "Aptiv" организоваће "Отворена врата" - сусрет са свим оним који желе да дођу до посла у овом реномираном произвођачу у области аутоиндустрије. Овом приликом имаћете могућност да чујете све информације о компанији и да се пријавите за посао. Разговори ће бити организовани у просторијама Скупштине општине Врбас, Маршала Тита 89. Они који нису у могућности да посете програм "Отворена врата", могу да се пријаве на телефон: 060/ 889 25 34 или пошаљу своју биографију на Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

"Aptiv" је технолошка компанија која интегрише безбедна, еколошка и боље повезана решења за аутомобилску индустрију. На глобалном нивоу компанија "Aptiv" броји 160.000 запослених, од чега је 18.600 инжењера, у 109 производних фабрика и 15 техничких центара у 44 земље широм света.

Компанија "Aptiv Moblity Services" д.о.о. у Новом Саду производи електричне инсталације за путничка возила различитих произвођача аутомобила широм Европе. Фабрика се налази у Новом Саду, у радној зони Север II, Привредникова 20. Компанија има потребу за запошљавањем оператера односно радника у производњи. Кандидати не морају бити на евиденцији Националне службе за запошљавање да би дошли на разговор за посао. Компанија је за све своје запослене организовала превоз од места пребивалишта до места рада и назад.

"Aptiv" улаже у своје запослене, омогућавајући им стално усавршавање техничких вештина. "Aptiv" нуди конкурентне радне услове и динамичну радну атмосферу. Сваки наш запослени пролази вишедневни тренинг у нашем Тренинг центру. Тренинг садржи задатке и информације са којима ће се нови запослени сусретати током рада. Ту је и модерно опремљена кантина са пекарским и топлим оброцима по веома ниским ценама. Наши запослени имају прилику да раде у технолошки развијеном и опремљеном простору са најновијом опремом

За запослене су припремљене бројне погодности. "Aptiv" нуди петодневну радну недељу и рад у три смене. Уколико постоји потреба клијената за радним суботама, компанија вреднује сваки прековремени сат запослених који се евидентирају и исплаћују на месечном нивоу. Ми смо компанија која брине и о деци наших запослених омогућавајући им да Нову годину проведу играјући се са нашим пакетићима. Водимо рачуна и о нашим дамама па их обрадујемо поклон ваучером за 8. март. Бринемо о здрављу запослених и организујемо бесплатне прегледе запослених. Имамо и амбуланту која омогућава да наши запослени имају изабраног лекара у кругу фабрике. Тако могу да избегну гужву, заказивање и чекање у редовним домовима здравља. "Aptiv" програм препоруке омогућава запосленима који препоруче кандидата, који остану у компанији најмање три месеца, да буду финансијски награђени по сваком препорученом кандидату. Неки од запослених добили су преко 20.000 динара у једном месецу само на основу овог програма.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"