Компанија "Аптив" поново тражи раднике у Врбасу

Компанија "Аптив" има потребу за запошљавањем оператера односно радника у производњи, магационера, оператера на достави жице и слично, због чега ће у уторак, 23. априла, у Врбасу бити поново организован сусрет овог послодавца са свим заинтересованим за посао. 

"На овом месту кандидати могу сазнати све информације о компанији и пријавити се за посао. Битно је нагласити и да кандидати не морају бити на евиденцији Националне службе за запошљавање да би дошли на разговор за посао. Они који нису у могућности да посете програм 'Отворена врата', могу да пошаљу своју биографију на Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. Све информације о запослењу могу се добити и на телефону 060/ 889 25 34. 'Отворена врата' одржавају се у уторак, 23. априла од 13.00 часова, у просторијама Општинске управе Врбас, у улици Маршала Тита 89", саопштено је из компаније.

Компанија "Аптив" у Новом Саду производи електричне инсталације за путничка возила различитих произвођача аутомобила широм Европе. Фабрика се налази у Новом Саду, у радној зони Север II, Привредникова 20.

"Према плану, сваки запослени пролази вишедневни тренинг у Тренинг центру. Тренинг садржи задатке и информације са којима ће се нови запослени сусретати током рада. Такође, компанија је за све своје запослене организовала превоз од места пребивалишта до места рада и назад. После тренинга у Тренинг центру, запослени одлазе у погон, где имају и подршку тренера у производњи. Они се труде да им омогуће да што боље савладају радне задатке и усаврше своје вештине. Веома нам је битно да новозапослени добију тренинг, како би се што боље прилагодили условима рада што доноси одличну продуктивност и резултакте. "Аптив" нуди петодневну радну недељу и рад у три смене. Уколико постоји потреба клијента за радним суботама, компанија вреднује сваки прековремени сат запослених. Ови сати се евидентирају и исплаћују на месечном нивоу. За све запослене организован је превоз од места пребивалишта до места рада и назад. Такође, у оквиру фабрике постоји модерно опремљена кантина са пекарским и топлим оброцима по веома ниским ценама. Ту је и амбуланта у коју запослени могу пребацити свој картон и изабрати свог личног лекара како би избегли гужве и чекање у другим домовима здравља", стоји у саопштењу.

КУЛТУРА

Од уторка изложба слика Маје Стојановић

23. сеп 2019. КУЛТУРА

Од уторка изложба слика Маје Стојановић

Ликовна галерија Културног центра Врбаса припремила је за...

Слике Јелене Булајић у МСУ Војводине

21. сеп 2019. КУЛТУРА

Слике Јелене Булајић у МСУ Војводине

У Музеју савремене уметности Војводине синоћ је отворена ...

У Ликовној галерији од четвртка излажу деца

17. сеп 2019. КУЛТУРА

У Ликовној галерији од четвртка излажу деца

Ликовна галерија Културног центра Врбаса организоваће у ч...

Књига Горана Лабудовића донела признање и издавачу

16. сеп 2019. КУЛТУРА

Књига Горана Лабудовића донела признање и издавачу

Недавно награђени роман Горана Лабудовића Шарла ''Ветрушк...

Велики успех младих гуслара из Врбаса

02. сеп 2019. КУЛТУРА

Велики успех младих гуслара из Врбаса

Чланови Школе гусала "Вук Мандушић" имали су запажен наст...