Лидл отворио продавницу у Врбасу

Компанија Лидл Србија свечано је јутрос отворила продавницу у Врбасу. Заједно са Врбасом продавница је отворена и у Параћину, тако да је ланац Лидла нарастао до 27.

Продавницу у првом радном дану, пресецањем траке, званично је уз представнике Лидла, отворио Милан Глушац, председник општине Врбас. "За општину Врбас је важно што на њеној територији послује компанија као што је Лидл и што смо једна од 20 градова и општина за коју се познати ланац одлучио. За нас је значајно да се јача конкуренција на пољу трговине, јер то за грађане значи бољи квалитет и боље цене. Једнако је значајно што је посао овде пронашло 40 наших младих суграђана, којима Лидл пружа сигурност и перспективу. Верујем да долазак Лидла доказује да Врбас нуди повољну пословну климу и да ће за Лидлом стићи и друге компаније", рекао је приликом отварања Милан Глушац, председник општине Врбас. 

"Прве посетиоце новоотворене Лидл продавнице дочекале су већ традиционалне слављеничке цене и асортиман са најбољим односом цене и квалитета. Потрошачи у Лидл продавницама имају прилику да искусе јединствено искуство куповине засновано на понуди производа са најбољим односом цене и квалитета, уз уштеду времена. Први савремени дисконт у нашој земљи брзу и једноставну куповину омогућава кроз пажљиво одабран асортиман од 1.500 производа, јасан распоред полица који олакшава сналажење, брз пролазак кроз касе и велики, бесплатан паркинг за потрошаче. Подсећамо да је радно време свих Лидл продавница од 08.00 до 22.00 часа сваког дана у недељи", наводи се у саопштењу Лидла. 

 

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"