Пријем за најбоље спортисте

Милан Глушац, председник општине Врбас, Миљана Штулић, заменица председника, и Срђан Станић, члан Општинског већа задужен за спорт, примили су данас спортисте из више клубова који су током 2017. године на домаћим и међународним такмичењима забележили посебно вредне резултате.

Овога пута посебно су се издвојили чланови Пливачког клуба Врбас, Теквондо клуба из Савиног Села, Џудо клуба Тори и Клуба борилачких вештина Врбас, окићени најсјајнијим медаљама са првенстава Србије, Европе и света, у разним старосним групама.

"Општина Врбас и наредне године планира да издвоји значајна средства за спортисте и спортске клубове. Покушавамо на разне начине да помогнемо и унапредимо спорт у нашој општини, да створимо услове да се млади баве спортом и тако израсту у успешне и здраве људе. Један од циљева данашњег пријема јесте и да нам спортисти и њихови тренери кажу са којим проблемима се сусрећу, како би могли лакше да одговоримо њиховим захтевима", рекао је Глушац. Он је подсетио да се подршка клубовима показује и кроз обезбеђивање бесплатних термина за тренирање у Центру за физичку културу, кроз превоз спортиста и опремање и сређивање спортских игралишта, што захтева много новца, али то је обавеза локалне самоуправе коју са задовољством испуњава.

Према речима Срђана Станића, члана Општинског већа, спортисти најбоље представљају своју општину и гради и заслужују пуну подршку. "Поносни смо што ови млади људи на најбољи могући начин представљају наш град у земљи и у иностранству. Честитамо им на успеху и желимо да следеће године постигну још боље резултате", рекао је Станић.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"