Безбедност деце на интернету тема трибине у Змајеву

Тим за заштиту ученика од дискриминације у Основној школи "Јован Јовановић Змај" и Kоордионациони тим општине Врбас за заштиту од насиља, организоваће у четвртак, 25. априла, трибина на тему Безбедност деце на интернету, за ученике и родитеље ученика змајевачке образовне установе.

Према плану, уз уводно обраћање директорке Татјане Радојичић и пројекцију едукативног филма "Реци НЕ", који су предвиђени као уводни део трибине, о ризицима које носе социјалне мреже и облицима насиља на интернету говориће Милан Иванић и Данка Пеквић, док ће о облицима заштите на друштвеним мрежама и апликацији Family Link говорити Јован Вујовић.

На тему резултата анкете за родитеље и ученике на тему Безбедност деце на интернету, окупљеним ће се обратити Душица Лакушић и Слађана Толанов, док ће из угла ученика на тему Како деца користе интернет и друштвене мреже, говорити Ана Прелевић, председница Ученичког парламента ОШ "Јован Јованпвић Змај". О још једном аспекту безбедног коришћења интернета, о интернет насиљу и могућим последицама и казнама, говориће Миленко Вуковић, помоћник командира Полицијске станице Врбас, док ће Маја Кућ, директорка Центра за социјални рад, говорити о зависност од интернета и превенцији.

Трибина почиње у 17.00 часова.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"