Бенд "Ничим изазван" добитник награде "MTV Best Adria Act"

На годишњој додели MTV европских музичких награда која је синоћ организована у Лондону, бенд "Ничим изазван" из Врбаса добитник је "MTV Best Adria Act" награде, пренао је Б92. "Ничим изазван", деветочлани бенд, гласовима публике однео је победу у конкуренцији коју су чинили Koala Voice, Нина Краљић, Марин Јурић Чивро и Сара Јо.

"Не памтим када смо били овако узбуђени! Велика је ово ствар за нас. Сама номинација је била велико признање за наш рад, а ово освајање награде нас је потпуно бацило у небеса. Поносни смо на награду и поносни смо на људе који нам пружају подршку свих ових година, а посебно на оне људе који воле нашу музику и који су последњих месец дана гласали за нас. Славићемо пар дана и онда настављамо са радом још снажније него пре", изјавили су чланови бенда.

MTV ЕМА доделу је синоћ отворио реп легенда Eminem, који је, уз пратњу оркестра и вокел певачице Skylar Grey, имао светску премијеру новог сингла "Walk On Water" са предстојећег албума, а касније у току вечери је проглашен најбољим хип хоп извођачем. Овогодишњи добитници "MTV Gobal Icon" признања је група U2, а Camila Cabello је победница у категорији "Најбољи поп извођач". David Guetta је победник у категорији "Најбољи извођач електронске музике". Водитељка доделе била је Рита Ора. "2018 МТВ ЕМА" додела биће одржана у Билбау у Шпанији.

извор: Б92