Савет МЗ Савино Село редовно помаже вртић "Пчелица"

Савет Месне заједнице Савино Село, у сарадњи са фирмом "Инобачка", поклонио је деци из вртића "Пчелица" вредне играчке и музичку линију са озвучењем и микрофонима, саопштено је из МЗ.

"Ово је још један пример добре сарадње Предшколске установе 'Бошко Буха' и локалне самоуправе. Овога пута чланови Савета МЗ Савино Село су посетили малишане у вртићу 'Пчелицу' и поклонили им играчке и музичку линију, што ће деци обезбедити лепши и квалитетнији боравак у вртићу. Није први пут да имамо овакав вид сарадње, Месна заједница је већ много пута излазила у сусрет и на различите начине помагала вртић, тако да се још једном у име наше установе захваљујем донаторима и надам се да ћемо и у будуће наставити овако добру сарадњу", истакао је Небојша Дешић, заменик директора ПУ, који је дочекао чланове Савета МЗ.

"Често у разговорима са васпитачима у 'Пчелици' анализирамо шта су приоритетне потребе деце у вртићу. Овога пута све три групе обрадовали смо играчкама прилагођеним њиховом узрасту, као и музичком линијом која је неопходна у раду са припремном групом. Наша деца су највеће богатство Савиног Села и заједничким снагама се боримо за што боље услове рада у школи и у вртићу, услове за њихово здраво одрастање и напредак у физичком и у психолошком погледу. Дугујемо велику захвалност фирми 'Инобачка' која нам много помаже и активно учествује у стварању бољег амбијента за живот у Савином Селу, не само наше деце већ свих становника", оценила је председница Савета МЗ Јована Вујтовић.