ТО општине Врбас на "Данима Војводине у Бања Луци"

Туристичкa организацијa општине Врбас била је једна од 17 туристичких организација из Бачке, Баната и Срема које су 02. и 03. новембра учествовале на манифестацији "Дани Војводине у Бања Луци". "Представљање туристичких потенцијала благородне равнице", како су манифестацију најавили домаћини и партнери из главног града Републике Српске, припремила је Туристичка организација Војводине у сарадњи са Привредном комором Војводине.

"Први дан манифестације почео је пословним форумом привредника у Привредној комори Републике Српске, а завршен је организацијом Војвођанске вечери у хотелу 'Босна', на којој је уприличена дегустација војвођанских вина и ракија. Наредног дана, на главном градском Тргу Крајине, своју понуду грађанима Бања Луке представиле су туристичке организације из 17 општина и градова Војводине. Организована је и  наградна игра у којој су Бањалучанима подељени поклон ваучери које су обезбедиле туристичке организације, учеснице манифестације", саопштено је из Туристичке организације општине Врбас.

Како се могло чути, "највећи број туриста у Војводину долази из земаља у региону, а туристи из Босне и Херцеговине су у 2016. години према бројности били на другом месту", због чега је баш Бања Лука изабрана за презентацију туристичке понуде Војводине.