Конкурс за самосталне и групне изложбе за 2018. годину

Културни центар Врбаса расписао је конкурс за самосталне и групне изложбе у Ликовној галерији за излагачку 2018. годину.

"Позивају се сви заинтересовани ликовни, примењени и мултимедијални академски уметници, као и уметничке групе и удружења ликовних уметника, да дају своје предлоге за организацију самосталних или групних изложби у Ликовној галерији Културног центра Врбаса за 2018.годину.

Документација за конкурс треба да садржи:
- десет фотографија радова који се предлажу за изложбу, са назначеном димензијом, техником и годином настанка - штампано и на CD-u (300dpi, у случају да изложба буде прихваћена те фотографије биће коришћене за штампани материјал);
- професионалну биографију аутора;
- сажету концепцију изложбе;
- технички опис изложбе;
- контакт адресу, и-мејл адресу и телефоне;
- каталог са претходне изложбе (ако има).

Конкурс је отворен до 01. децембра 2017. године. Непотпуни конкурсни материјал неће бити разматран. Конкурсни материјал се не враћа. Документацију слати на адресу: Културни центар Врбаса, Маршала Тита 87, 21460 Врбас, уз напомену 'Конкурс за излагање у Ликовној галерији'.

Културни центар Врбаса се обавезује да постави изложбу, организује отварање, медијску подршку и штампа пропратни материјал у складу са могућностима. Око појединости сваке изложбе појединачно, договараће се аутор и галериста. О одабиру изложби одлучиће Уметнички савет Ликовне галерије Кулутрног центра Врбаса. Сви пријављени аутори ће бити обавештени о резултатима конкурса путем и-мејла до краја децембра 2017. године. За додатне информације можете се обратити на бројеве телефона 021/30-10-425 или 064/9710350 код галеристе др Силвие Јелачић, као и на мејл адресу Галерије Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.", стоји у конкурсу.