Бенд "Ничим изазван" добитник награде "MTV Best Adria Act"

На годишњој додели MTV европских музичких награда која је синоћ организована у Лондону, бенд "Ничим изазван" из Врбаса добитник је "MTV Best Adria Act" награде, пренао је Б92. "Ничим изазван", деветочлани бенд, гласовима публике однео је победу у конкуренцији коју су чинили Koala Voice, Нина Краљић, Марин Јурић Чивро и Сара Јо.

"Не памтим када смо били овако узбуђени! Велика је ово ствар за нас. Сама номинација је била велико признање за наш рад, а ово освајање награде нас је потпуно бацило у небеса. Поносни смо на награду и поносни смо на људе који нам пружају подршку свих ових година, а посебно на оне људе који воле нашу музику и који су последњих месец дана гласали за нас. Славићемо пар дана и онда настављамо са радом још снажније него пре", изјавили су чланови бенда.

MTV ЕМА доделу је синоћ отворио реп легенда Eminem, који је, уз пратњу оркестра и вокел певачице Skylar Grey, имао светску премијеру новог сингла "Walk On Water" са предстојећег албума, а касније у току вечери је проглашен најбољим хип хоп извођачем. Овогодишњи добитници "MTV Gobal Icon" признања је група U2, а Camila Cabello је победница у категорији "Најбољи поп извођач". David Guetta је победник у категорији "Најбољи извођач електронске музике". Водитељка доделе била је Рита Ора. "2018 МТВ ЕМА" додела биће одржана у Билбау у Шпанији.

извор: Б92

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"