УЛУВ свим уметницима отвара врата нове Галерије

Удружење ликовних уметника општине Врбас упутило је позив за сарадњу свим заинтересованим уметницима, ликовним удружењима, уметничким организацијама и групама у области организације самосталних или групних изложби у новоотвореној Галерији УЛУВ, у слободним терминима за 2017. годину.

Сви који су заинтересовани за самосталне изложбе потребно је да, у електронској форми или поштом, пошаљу следећу документацију:

- 10 фотографија радова који се предлажу за изложбу, са назначеном димензијом, техником и годином настанка – штампано и на ЦД-у ( .jpg 300 dpi ), у случају да изложба буде прихваћена те фотографије биће коришћене за штампани материјал
- професионалну биографију аутора
- сажету концепцију изложбе
- технички опис изложбе
- контакт адресу, e-mail адресу и телефоне
- каталог са претходне изложбе (уколико постоји)

За групне исложбе ликовних уметника, удружења или организација, такође у електронској форми или поштом, потребно је послати:

- рецензија удружења
- кратке рецензије о уметницима
- фотографије радова ( .jpg 300 dpi) са којим се конкурише за изложбу.
- подаци о раду ( назив рада, година, техника, димензије )
- кратка биографија уметника ( основни подаци )

Позив је отворен до 02. децембра. Документацију слати на следећу адресу: Удружење ликовних уметника општине Врбас (УЛУВ), Културни центар Врбаса, Улица Маршала Тита 87, 21460 Врбас, или путем e-maila Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. Непотпуни конкурсни материјал неће бити разматран. Конкурсни материјал се не враћа. О одабиру изложби одлучиће Уметнички савет УЛУВ-а. Сви пријављени аутори биће обавештени о резултатима конкурса до краја децембра 2016. године. За све додатне информације на располагању су следећи телефони: 063 7196 930 - председник УЛУВ-а Тамара Барановски; 063 592 449 - потпредседник УЛУВ-а Карло Конц.