Туристичкој организацији признање на сајму у Крагујевцу

Туристичка организација општине Врбас наступила је управо завршеном 10. Међународном сајму туризма и сеоског туризма у Крагујевцу. На овој туристичкој манифестацији своју понуду представило је више од 150 излагача из Србије, Црне Горе, Босне и Херцеговине, Грчке и Бугарске, а истовремено је одржан VI Сајам зимнице, на којем је више од 40 излагача из целе Србије понудило своје производе.

"Туристичка организација општине Врбас се и ове године показала као добар домаћин и успешно је презентовала туристичке, привредне, културне и спортске потенцијале наше општине, што најбоље потврђује велика посећеност штанда, као и признање добијено од организатора за туристичку промоцију и презентацију. Акценат је и ове године стављен на промовисање активног вида туризма кроз спорт и рекреацију, а посебна пажнја је поклоњена промоцији Центра за физичку културу 'Драго Јововић' као и ловном и риболовном, манифестационом, културном и транзитном туризму", саопштено је из Туристичке организације. 

На сајму у Крагујевцу своју понуду представили су туристичке организације градова и општина, туроператери, бањски и планински центри, произвођачи органске и здраве хране, винарије, удружења занатлија и други. Изложбену понуду обогатиле су конференције, стручни скупови, радионице, такмичења у припремању хране и пића, наступи фолклорних група и наградне игре.

"Наступ на овогодишњем Међународном сајму туризма и сеоског туризма био је изузетно значајан за Туристичку организацију, будући да су остварени бројни контакти и договорени разноврсни облици сарадње са туристичким организацијама градова и општина широм Србије, али и региона", стоји у саопштењу ТО.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"