Наредне недеље акције у селима општине Врбас

Јавно комунално предузеће "Комуналац" - Пословна јединица "Чистоћа", заказало је за дане наредне седмице акцију одношења кабастог отпада из села општине Врбас.

Према распореду, у понедељак, 22. октобра, акција се спроводи у Савином Селу, у уторак, 23. октобра у Равном Селу, у среду, 24. октобра у Змајеву, у четвртак, 25. октобра у Бачком Добром Пољу, и у петак, 26. октобра у Куцури.

"За сеоска домаћинства важе иста правила у одношењу кабастих ствари као и за становнике Врбаса. Стога, замолио бих житеље насељених места да најскасније до 07.00 сати, у дану када се по распореду односи и комунални отпад, изнесу и ову врсту отпада испред својих кућа. Ту спада стари намештај, аутомобилске гуме, тврду пластику, стакло и томе слично. Грађевински и отпад животињског порекла нећемо односити, па апелујемо на грађане да то ни не износе", рекао је пословођа у ПЈ "Чистоћа" Младен Павловић. Акција подразумева и одношење биљног отпада који треба да буде упакован у вреће, кутије или неку другу амбалажу погодну за утовар у возило комуналног предузећа.