У Савином Селу 24 ђака првака

У Основној школи "Бранко Радичевић" у Савином Селу организован је пријем ђака првака. У први разред полазе 24 дечака и девојчице, за које су њихови старији другари данас извели пригодан програм. Пријему су присуствовали родитељи, браћа и сестре нових ученика, представници Месне заједнице Савино Село и председник општине Врбас Милан Глушац.

"Уписали смо 24 ђака првака и жао нам је што их нема више. Ова школа поседује све услове за одличан рад, али из године у годину број првака се смањује. Зато позивам Савиноселце да не дозволимо да ове учионице остану празне. Месна заједница Савино Село сваком прваку је даровала пригодне поклоне за полазак у школу, а за све ученике припремили смо Музички дан, који се одржава у суботу, на игралишту за децу. Жеља нам је да им почетак ове школске године улепшамо једним даном посвећеним игри и дружењу", рекла је Јована Вујтовић, председница Савета МЗ Савино Село и председница Савета родитеља ОШ "Бранко Радичевић".

Директор ове образовне установе Рахман Тигањ, најавио је новине у образовном процесу које дочекују нове прваке, попут пројекте наставе, и захвалио на поклонима који су припремљени за све нове ученике.