Све спремно за II Јуниорски куп нација у боксу

Организациони одбор II Јуниорског купа нација у боксу, који се у Врбасу одржава од 15. до 19. августа, потврдио је данас да су успешно окончане све припреме за овогодишњу највећу спортску манифестацију у Европи и једну од три највеће у свету, када је у питању бокс.

"Финалну пријаву која потврђује сигурно учешће на турниру у Врбасу, послало је 26 држава са четири континета, и у Врбасу ће наступати 211 такмичара и такмичарки. За медаље ће борити јуниори и јуниорке из Азербејџана, Босне и Херцеговине, Бугарске, Хрватске, Чешке, Грузије, Немачке, Грчке, Мађарске, Индије, Израела, Казахстана, Летоније, Македоније, затим Црне Горе, Маурицијуса, Пољске, Румуније, Русије, Словачке, Шведске, Турске, Сједињених Америчких Држава, Узбекистана, Велса и домаћина Србије. Заказано је 185 борби, у четири дана, и то на једном рингу, како би гледаоци могли да прате све мечеве", рекао је Јовица Панић, директор турнира.

Организациони одбор је констатовао да су припремљени сви неопходни смештајни капацитети за пријем спортиста, а екипе које стижу раније имаће могућност да тренирају у Центру за физичку културу "Драго Јововић". Свечана церемонија отварања II Јуниорског купа нација у боксу заказана је за 16. август, у 16.00 часова.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"