Почела продаја улазница за "Heart rock fest"

Љубитељи рок музике од данас имају могућност да у неколико градова Војводине купе карте за "Heart rock fest", који се у Врбасу одржава 11. августа, саопштено је на конференцији за медије.

Јавности се се обратили Милан Глушац, председник општине Врбас, Предраг Ројевић, помоћник председника општине Врбас и члан Организационог одбора фестивала, као и Мане Глувајић и Немања Вујовић, чланови бенда Ничим изазван и идејни творци фестивала.

"Издвојили смо из општинског буџета 1,5 милиона динара за организацију фестивала и у сваком смислу подржали ову сјајну идеју. Драго ми је што ће бити одржан у нашем граду, а надам се да ће бити добро посећен и да ће постати традиционалан. Након завршене манифестације састаће се Организациони одбор и одлучити коме ће прикупљена средства бити упућена", рекао је Глушац, пошто "Heart rock fest" има хуманитарни карактер.

"Heart rock fest" окупиће четири популарна бенда - Партибрејкерс, Orthodox Celts, Исказ и Ничим изазван. Цена улазнице је 200 динара а сав приход од продаје биће усмерен у хуманитарне сврхе. Карте се могу купити у ЦФК "Драго Јововић", Канцеларији за младе и кафеу Мансарда у Врбасу, затим у свим месним заједницама општине Врбас, кафеима Sport stars и Портрет у Кули и Црвенки, те кафеима Шкрипа паб, Tehnolog’s dogs и Mosaic beer shop у Новом Саду. 

Мане Глувајић, басиста бенда Ничим изазван, позвао је грађане Врбаса и суседних градова да се у што већем броју укључе у акцију и присуством концерту помогну некоме коме је подршка неопходна. "Хвала општини Врбас јер без ње не би могло да буде 'Heart rock festa'. Организујемо фестивал на ком нам други градови у Србији могу позавидети, посебно због извођача. Одлучили смо се да траје један дан како би имали квалитет, а цена карата је стварно симболична, како би што више људи могло да приушти долазак на концерт", рекао је Глувајић.

 

 

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"