Дечији ликовни радови на изложби у "Комуналцу"

У холу управне зграде Јавног комуналног предузећа "Комуналац" данас је отворена изложба најбољих радова пристиглих на недавно окончани ликовни конкурс "Вода је благо". Међу првим посетиоцима изложбе били су предшколци вртића "Полетарац" Предшколске установе "Бошко Буха".

"Предшколска установа и 'Комуналац' већ традиционално сарађују поводом Светског дана вода. Ове године ликовни конкурс био је расписан и за нашу децу. Најбољи међу њима добили су признања, али и специјалну награду. Ово је добра прилика да се од малих ногу ствара свест о природним ресурсима и потреби њиховог очувања", рекла је приликом отварања изложбе ликовни педагог Љубица Мирковић, која је заједно са васпитачицама Драганом Вујачић и Даницом Милошевић била у пратњи деце.

"Због великог интересовања и близу 800 пристиглих радова на конкурс, одлучили смо да поставку најбољих радова преселимо из Градске библиотеке у хол нашег предузећа како би сви наши потрошачи и корисници услуга могли да их виде. ЈКП 'Комуналац' врши едукацију деце о води, а овим конкурсом желели смo да их подстакнемо на размишљање о значају воде за целокупан живот на планети Земљи. Ова изложба потврђује да смо у томе успели", саопштено је из предузећа.

Изложба ће бити отворена до краја априла.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"