Врбас обележава Међународни дан младих

Поводом 12. августа, Међународног дана младих, Канцеларија за младе општине Врбас организује у петак, 11. августа, целодневни забавни и едукативни програм. Овај дан је прилика да се скрене пажња на питања младих у целини и младих који припадају угроженим друштвеним групама, а кроз радионице, предавања, културне манифестације, скупове и концерте, које припремају омладинске организације, удружења и разни органи, друштву се шаље порука да бригом о младим уствари брине о себи и својој будућности.

Дружење почиње у 12.00 часова, у просторијама Канцеларије за младе, за када је заказан шаховски турнир за децу. У 14.00 часова, у истом простору, Удружење грађана "Мултиарт" и Друштво инвалида Врбаса представиће своје организације, а затим и велику, регионалну акцију "Возачи великог срца Србија". Ради се о акцији организоване подршке у превозу породица деце са сметњама у развоју и особа са интелектуалним и телесним инвалидитетом, лошијег материјалног стања, без обзира на расну, полну, верску или неку другу припадност. Овај део програма обогатиће и изложба слика деце окупљене у "Мултиарту", које су настале током терапијске сликарске радионице на Гучеву.

У 17.00 часова почиње предавање на тему злоупотребе психоактивних супстанци, који припрема Полицијска станица Врбас, а за 20.00 часова заказан је концерт, на платоу испред Градског музеја. Наступају бендови Blow, Heavy walk и Мултигенерација.

Организатор манифестације је Канцеларија за младе општине Врбас, а покровитељ општина Врбас.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"