Три образовне установе добиле укупно милион динара

На Конкурсу за финансирање посебних програма - пројеката озградње, одржавања и опремања спортских објеката у АП Војводини, који је реализовао Покрајински секретаријат за спорт и омладину, Предшколској установи "Бошко Буха" одобрен је пројекат набавка спортских реквизита, вредан 300.000 динара. На основу одлуке Владимира Батеза, покрајинског секретара за спорт и омладину, уговор о реализацији пројекта јуче је потписала Ксенија Бенце, вршилац дужности директора ПУ "Бошко Буха".

"Настојање Предшколске установе да разне начине обезбеди што боље услове за рад и функционисање још једном је успешно реализовано. Покрајински секретаријат за спорт и омладину је пролетос расписао конкурс за финансирање посебних пројеката изградње, одрзавања и опремања спортских објеката, и наша установа је препознала потребу и могућност да кроз конкурс обезбеди средства за набавку спортских реквизита. Додељено нам је 300.000 динара за набавку спортских реквизита и нова опрема ће нам служити за обављње спортских активности наше најмлађе популације. Тиме доприносимо њиховом здравом одрастању, а уједно олакшавамо рад васпитачу, специјалисти за физичко васпитање Небојши Дешићу, који је помогао при припремању пројекта", рекла је Бенце.

На истом конкурсу Основној школи "Светозар Милетић" припало је 400.000 динара за опремање фискултурне сале.

Истовремено, окончан је и Конкурс за финансирање посебног програма афирмације школског и универзитетског спорта истог Покрајинског секретаријата, на којем је Гимназији "Жарко Зрењанин" припало 300.000 динара за афирмацију школског спорта и спортских секција.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"