"Србија у ритму Европе": 1. Ниш ... 14. Врбас

"Србија у ритму Европе" добила је победника за 2017. годину а то је град Ниш. Ученици из Ниша представљали су Републику Турску и освојили су највише поена који су стигли кроз гласове жирија и СМС гласове гладалаца. Двочасовну забаву у Сомбору преносила је ПРВА ТВ, а спортски центар Мостонга био је препун навијача из 20 градова Србије, колико је ове године учествовало у такмичењу "Србија у ритму Европе".

Врбас је освојио 14. место, али је оставио одличан утисак, о чему сведочи да је стручни жири представнице Врбаса, које су певале за Босну и Херцеговину, сместио на високо шесто место. СМС гласова било је мање, тек за 18. место, па је Врбас у укупном пласману завршио на 14. месту.

"На сцени је било предивно, покушале смо да публици приближимо емоције које носи ова песма, веома лепа, и веома смо биле срећне када смо чуле да публика пава са нама. Дуго смо се и вредно спремале, припреме су биле дуготрајне, од нас се пуно тражило али нам је и пуно дато, тако да на крају важи оно да кад радиш оно што волиш ништа није тешко. Све је било супер, на најбољем нивоу и срећне смо што смо предтављале Врбас", рекле су у глас Марина, Емилија и Василиса након наступа.

Резултате такмичења можете видети овде.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"