У току санација ударних рупа на путевима

Екипе путара Јавног комуналног предузећа "Комуналац" наставиле су радове на санацији ударних рупа на коловозима широм општине Врбас. Акција се спроводи у склопу редовних активности и у циљу повећања безбедности у саобраћају. До сада су завршени радови у неколико насељених места, а у наредних недељу дана, према речима предрадника у ПЈ "Чистоћа" Милована Кривокапића, сви планирани радови ће бити завршени.

"За радове на санацији ударних рупа до сада смо утрошили 70 тона асфалтне масе, а у наредном периоду прелазимо на фарбање линија и пешачких прелаза у Врбасу. Овим путем апелујемо на све учеснике у саобраћају да поведу рачуна о постављеним баријерама као и о радницима 'Комуналца' који изводе радове, да би се акција извршила успешно на најбезбеднији могући начин", рекао је Кривокапић.

Радови на санацији ударних рупа завршени су на подручју Савиног Села и Куцуре. У току је попуњавање коловоза у Змајеву и Равном Селу, док су путеви у Бачком Добром Пољу у солидном стању и нема потребе за санацијом.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"