Покрет социјалиста позвао гласаче да подрже Александра Вучића

Диана Миловић, шефица Изборног штаба Покрета социјалиста Врбас позвала је данас све чланове, симпатизере и гласаче да 2. априла изађу на изборе за Председника Републике Србије и заокруживањем броја 6 свој глас дају Александру Вучићу.

"То је добро за Србију и за све нас. Реформе које су покренуте и раст угледа наше земље у свету у протекле три године, не сме се зауставити. Добили смо, као земља, сва могућа признања од релевантних чинилаца на светској политичкој и економској сцени. Нису нам потребни неуспели политички и економски експерименти којих смо се нагледали у протеклим годинама. Тренд раста почео је пре три године, када је на чело Владе дошао Александар Вућић. Зато смо донели одлуку да 2. априла на изборе изађемо сви и дамо гласу Вучићу, кандидату који нам гарантује да ће углед и развој наше земље наставити да расте и следећих пет година" рекла је Миловић и додала да сви знају да је Покрет социјалиста, предвођен Александром Вулином, најпоузданији партнер СНС и Александра Вучића. "Наша сарадња у Влади Србије и Покрајинској Влади базирана је на узајамном поверењу и максималној посвећености у раду, и та сарадња ће се наставити и у Врбасу", рекла је Миловић.

Предраг Радовић, заменик шефа Изборног штаба Покрета социјалиста, рекао је да је једна од првих иницијатива коју спроводи ПС јесте отварање канцеларије за вештачења и лекарске прегледе ПИО фонда у Врбасу. "Више од 1.500 наших суграђана годишње иде на лекарске прегледе, односно на вештачења, у Нови Сад, како би остварили право на инвалидску пензију или туђу негу и помоћ. Потписима за ову иницијативу можемо обезбедити да се отвори канцеларија покрајинског ПИО фонда у Врбасу, и тако грађанима обезбедимо да ради остваривања инвалидске пензије и других права више не морају путовати у Нови Сад. Отварање канцеларије је важно јер се ради о људима који су углавном непокретни и којима ови одласци представљају озбиљан проблем. Ми смо партија која брине о људима", рекао је Радовић.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"