Врбас јача сарадњу са Развојним фондом

Маријан Мијановић, члан Општинског већа задужен за привреду, и Ливиа Андријашевић Боганч, помоћница председника општине Врбас задужена за пољопривреду, заједно са представницима других локалних самоуправа, разговарали су са руководством Развојног фонда Војводине о унапређењу сарадње у области пружања информација и техничке подршке привредницима И пољопривредницима у јавним конкурсима које Развојни фонд расписује.

"На састанку је договорено интезивирање и унапређење сарадње, јер управо локалне самоуправе и Развојни фонд морају подржати развој привреде и пољопривреде. Стручна лица Развојног фонда су представнике локалних самоуправа упознали са јавним позивима, а према плану, у сваком граду и општини у Војводини биће одржане презентације за заинтересоване привреднике и пољопривреднике", саопштено је из Развојног фонда Војводине.   

У овом тренутку Развојни фонд има 11 отворених јавних конкурса, од којих је пет намењено правним лицима и предузетницима, пет је намењено носиоцима регистрованих пољопривредних газдинстава, а један МСПП сектору, удружењима грађана, јединицама локалне самоуправе, јавним предузећима, институцијама и установама.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"