Геронтолошки центар обележио два празника

Геронтолошки центар Врбас свечано је обележио два празника - Дан установе и Међународни дан старијих особа. Штићеницима и руководству центра празник је честитао и Милан Глушац, председник општине Врбас, који је овом приликом здравственој служби установе у име локалне самоуправе поклонио један инхалациони уређај и један пулс оксиметар.

Глушац се захвалио особљу на успешном раду у, како је рекао, веома важној области социјалне и здравствене заштите, и изразио уверење да ће се добра сарадња установе и општине Врбас наставити и у наредном периоду.

Радмила Мусић, директорка Геронтолошког центра, искористила је прилику и присутне госте и кориснике услуга упознала са настанком и радом установе у претходних 13 година. Она је оценила да је врбаски центар постао одличан пример како на најбољи начин људима у годинама, суоченим са проблемима које доноси треће доба, обезбедити достојанствен живот и пажњу за којом трагају.

У културно-уметничком програму припремљеном за ову прилику, представљена је књига "Пут без  повратка", аутора Драга Кекића, иначе корисника услога центра од самог почетка његовог рада. У музичком делу учествовали су гости из ансамбла "Кћери Крајине" и гуслар Мирослав Драгнић.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"