У суботу отварање сезоне купања на базенима ЦФК

Летњи базени Центра за физичку културу напуњени су водом и уколико временске прилике дозволе, отварање сезоне купања заказано је за суботу, 11. јун.

Менаџмент Центра за физичку културу "Драго Јововић" донео је одлуку да радно време базена буде од 08.00 до 18.30 часова радним данима, и од 08.00 до 19.00 викендом. Важна одлука је и да цена појединачне улазнице остаје иста као и претходне године - 130 динара, а за децу до седам година улаз је бесплатан. Улаз на базен првог дана у овој летњој сезони биће бесплатан за све посетиоце.

"И ове године спремно дочекујемо почетак сезоне. Сва три базена, олимпијски, средњи и дечији, офарбани су посебном врстом фарбе за ову намену, а уређиван је и простор око базена. Замењене су плочице на тераси базена, оштећене током зиме, затим замењени су стари сунцобрани, уређен терен за мини голф и одбојку на песку. Очекујем да и овог лета свакога дана будемо централно место добре забаве у Врбасу", рекао је за vrbas.net Драган Момић из Центра за физичку културу "Драго Јововић".