Школица спорта "Jumper" обележила 10 година

Školica sporta "Jumper" Vrbas obeležila 10 godina

Обележавајући десет година постојања, Школица спорта "Jumper" организовала је велико такмичење свих својих чланова и њихових другара из србобранске Школице спорта "Атлета". Малишани узраста од три до седам година, поред бројних њима прилагођених дисциплина, такмичили су се на полигону спретности, скакали у даљ и тркали се. Није било победника, само, како је речено, успешних и успешнијих, а свима су додељене медаље и дипломе.

"Школица спорта 'Jumper' ради у оквиру Атлетског клуба 'Врбас', који, такође, ове године слави велики јубилеј - 60 година постојања. Ми ове године славимо десет година постојања и за то време кроз нашу школу прошло је око 1.000 малишана. Школица је општег карактера и у њој се уче основне моторичке ствари, важне за све спортске дисциплине. Није лако радити са децом овог узраста, али јесте прелепо и то је оно што ме испуњава и што волим да радим", рекао је Данило Њаради, професор физичке културе и први тренер Школице спорта "Jumper". 

Након такмичења организовано је и рођенданско славље и послужена торта.

Организацију такмичења помогли су општина Врбас, Акватика, ДОО Боркони, Агромонтера, Стоматолошка ординација Др Балетић, Пољопривредна стручна служба, ФТО РПД, Медела и Нектар сокови.

Školica sporta