Мотоциклисти у пројекту "Полиција у локалној заједници"

Полицијска станица Врбас наставила је са спровођењем пројекта "Полиција у локалној заједници", овога пута укузујући на правила која је потребно поштовати у циљу повећања безбедности мотоциклиста у саобраћају. Мото скуп у Куцури, на ком се окупило стотине мотоциклиста из Србије и земаља региона, искоришћен је да се љубитељи двоточкаша, приликом посете Врбасу, подсете на неопходност коришћења заштитне опреме, правила пружања прве помоћи повређенима у незгодама и друго.

Партнери у овом делу пројекта Полицијске станице Врбас били су: Мото клуб "Пегазус", Савет за безбедност саобраћаја општине Врбас, АМС Србије - Врбас, Агенција за безбедност саобраћаја, Црвени крст и Дом здравља "Вељко Влаховић".

"С циљем стварања партнерских односа са разним друштвеним групама, у овом делу нашег пројекта дружили смо се са мотоциклистима из 'Пегазуса' и других клубова. Искористили смо прилику да кроз показни полигон укажемо на сигурну вожњу мотоциклом, на правилно пружање прве помоћи и обезбеђење лица места код незгода у којима учествују мотоциклисти, као и на обуку свих других возача", рекао је Владо Глођовић, начелник ПС Врбас.

Савет за безбедност општине Врбас и АМСС - Врбас искористили су прилику и поклонили мотоциклистима неколико заштитних кацига.    

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"