Конкурс за упис у ПУ "Бошко Буха"

Предшколска установа "Бошко Буха" расписала је конкурс за упис деце у полудневни боравак (припрема за школу) и за упис деце у целодневни боравак, за 2016/2017. годину. Право и обавезу уписа имају деца рођена током 2010. године и до краја фебруара 2011. године. На захтев родитеља право уписа имају и млађа деца рођена до 31. фебруара 2011. године.

Пријава на конкурс се обавља у ПУ "Бошко Буха", Блок Саве Ковачевића 8, вртић "Бубица", од 05. априла до 04. маја.

При упису деце у целодневни боравак, приоритет ће, између осталог, имати деца без родитељског старања, деца са сметњама у развоју, деца из породица које остварују право на материјално обезбеђење, деца са препоруком Центра за социјални рад за пријем детета у установу, као и деца самохраних родитеља.

За упис је потребно припремити извод из матичне књиге рођених за дете, потврду о лекарском прегледу, решење Центра за социјални рад о смештају детета у одговарајућу установу или хранитељску породицу, решење Центра за социјални рад за дете из породице која остварује право на новчану помоћ, препорука Центра за социјални рад за пријем детета у предшколску установу, решење о инвалидности I категорије родитеља, одговарајући доказ да је дете самохраног родитеља и потврда за родитеље да су запослени.

У случају да се у појединим вртићима пријави већи број деце од предвиђеног броја, па дете не буде примљено у вртић који је родитељ навео у пријави, Предшколска установа задржава право да дете прими у вртић у којем има места, а који је најближи примарном вртићу.

Резултати конкурса ће бити истакнути 19. маја.

 

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"