Маја Гојковић посетила Геронтолошки центар

Чланица Председништва Српске напредне странке Маја Гојковић посетила је данас Геронтолошки центар у Врбасу. У разговору са директорком установе Радмилом Мусић, Гојковић се упознала са радом центра и условима у којим живе најстарији становници општине Врбас, а затим је представила планове ове странке за унапређење заштите особа у трећем добу.

"Дугујемо захвалност свим старим лицима и пензионерима који су се кроз читав живот жртвовали и дали допринос изградњи државе. У последње две године, од како је одговорност преузела СНС, а познато је да смо наследили велике проблеме, пензионери су они који су поднели највећи терет реформи. Данас имамо похвале и признања међународних финансијских институција за спровођење реформи, а државе у нашем окружењу желе да их Србија упути како то извести. Посета најстаријим је гест захвалности онима који су дали све да реформе успеју и показали су како се мисли на државу. Они су помогли да Србија не доживи грчки сценарио, они су хероји, а не ми политичари", рекла је Гојковић, прва на листи кандидата коалиције око СНС за нови сазив Скупштине Војводине.

Заједно са њом Геронтолошки центар су посетили Игор Бечић, председник ОО СНС, др Братислав Кажић и Милан Глушац, чланови ОО, као и Сања Жигић и Јован Ковачевић, кандидати СНС на покрајинским изборима. Током посете представници ове партије поклонили су штићеницима центра телевизор.

"Пензионери у Војводини заслужују бољу власт него што је власт ДС-а. СНС ће им се одужити изградњом оваквих центара и бољом бригом, додатним средствима за нову опрему и осавремењавање геронтолошких центара, новим издвајањима за туђу негу и помоћ. Ако 24. априла бирачи укажу поиверење СНС-у, наш план је да четири наредне године посветимо унапређењу здравства, које је у Војводини алармантно, да симбол здравства не буде пропали пројекат Каменице II у коју су уложени милиона евра а немамо резултат и паре су нестале, већ да симбол буду окречени домови здравља, болнице са новом опремом и модерна заштита која постоји у Европској унији", рекла је Гојковић.

Током посете Врбасу Маја Гојковић се састала са активима жена све три врбаске месне заједнице, а затим у просторијама СНС разговарала са члановима и симпатизерима странке.
 

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"