Одржана трибина коалиције ДСС и Двери

Vrbas - Tribina koalicije DSS i Dveri

Патриотски блок састављен од Демократске странке Србије и Српског покрета Двери започео је предизборну кампању наступом својих првака на трибини у Врбасу. Члановима и симпатизерима ових политичких организација обратили су се Санда Рашковић Ивић, председница ДСС, Бошко Обрадовић, председник Двери, Гојко Перовић и Игор Канкараш, председник и потпредседник ОО ДСС, и Иван Костић, члан председништва Двери. Канкараш и Костић кандидати су за републичке и покрајинске посланике који ће се брати 24. априла.

"Смисао посланика је да нешто уради за свој град, а они који су у последњих 15 година представљали Врбас ништа нису учинили. ДСС и Двери ће у покрајинском и републичком парламенту бити брана сепаратизму у Војводини, чуваћемо културни и национални идентитет, а борићемо се и да Врбас поново буде центар индустрије. Нема користи од пута у Европу и припремили смо сет мера како да се Србија учини бољом. Исправићемо неправде које су учињене овом граду и држави. Морамо у политику вратити младе и стручне људе и покренути борбу за будућност Србије. То је могуће водећи часну и поштену политику", рекао је Иван Костић.

Обраћајући се окупљеним Санда Рашковић Ивић истакла је да ДСС и Двери "желе за грађане срећну садашњицу, а не обећања о срећној будућности која никако да стигне". "Све што радимо радимо за људе, за нашу децу. Коме је до морала у политици, коме је до струке у политици, до благородности, тај нека гласа за нашу коалицију. Наша је идеја да живимо срећно и да нас има, а то можемо чувајући нашу економију, наше пољопривреднике, наше њиве и реке. До тога можемо доћи само ако кажемо не Европској унији. Боримо се против колонијалног поробљавања и не смемо бити најамници у нашој земљи, у нашим фабрикама. Требају нам чврсти односи се братском Русијом, а не улазак у НАТО. Руси су наши пријатељи и то братство морамо неговати", рекла је Рашковић Ивић и позвала окупљене да подрже коалицију ДСС - Двери.

И Бошко Обрадовић је говорио о опасностима које прете Србији "уколико на изборима победе снаге које се залажу за улазак у ЕУ". "Нема разлике између СНС-а и ДС-а, а последњих дана сатанизује се наша коалиција јер претимо овом режиму. Власт зна да је народу доста и једних и других, да народ жели истинске промене и нове људе који ће коначно чувати интересе Србије и њених грађана. Та снага препозната је у нашој коалицији", рекао је, између осталог, Обрадовић.  
 

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"