ПУ "Бошко Буха" обележила Дан установе

Predškolska ustanova "Boško Buha" obeležila Dan ustanove

Предшколска установа "Бошко Буха" обележила је јуче пригодним програмом Дан установе. Приредби у централном објекту "Бубица", коју су извела деца из разних група, присуствовали су родитељи, донатори, представници локалне самоуправе и други гости, а прилика је искоришћена да се пријатељима установе уруче захвалнице.

Директорка ПУ "Бошко Буха" Милијана Грујић кроз видео презентацију присутне је подсетила на пројекте који су остварени током последње три године, на реализоване хуманитарне акције и разне адаптације у вртићима, што је остварено уз помоћ бројних донатора. Такође, она је говорила и о плановима и задацима ПУ у 2016. години.

Захвалнице за подршку установи добиле су васпитачице, чланови Савета родитеља, чланови Управног одбора ПУ, руководиоци објеката, координатори тимова, Одељење за друштвене делатности и Одељење за финансије Општинске управе, Канцеларија за локални економски развој, Канцеларија за енергетску ефикасност, Културни центар Врбас, Центар за социјални рад, Библиотека "Данило Киш", Геронтолошки центар, Удружење пчелара, Полицијска станица Врбас, национални савети Мађара и Русина, УГ "Мултиарт", Национална служба за запошљавање - филијале Нови Сад и Врбас, Покрајински секретаријат за енергетику и минералне сировине, Школица спорта "Jumper", ЈП за превоз путника "Врбас", месне заједнице и многи други који су Предшколској установи помагали у остварењу планова.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"