Борис Тадић посетио локални одбор СДС

"Тренутна ситуација у нашој држави је веома лоша. Пре свега, лоши су економски параметри упркос промоцији власти у медијима. Добра ствар у свој тој ситуацији је смањивање буџетског дефицита, али све остало је веома лоше", оценио је синоћ У Врбасу Борис Тадић, председник Социјалдемократске странке.

Заједно са челницима СДС, Уранијом Кузмидис Лубурић, председницом Покрајинског одбора СДС, Гораном Богдановићем, председником ИО СДС, и Жељком Брестовачким, председником ИО ПО СДС, Тадић се састао са члановима локалног одбора странке и симпатизерима СДС, те разговарао о проблемима грађана и решењима која за те проблеме нуди СДС.

"Нема смањења незапослености, нема инвестиција, оне су много мање него у време наших мандата. Власт се дичи оним што је раније урађено, што је учинио неко пре њих. СДС је у предности због огромног искуства. Имамо искуство добрих потеза, о чему сведоче бројке и инвестиције, а с друге стране, имамо искуство грешака које не можемо поновити у будућност, а то је велика ствар”, рекао је Тадић.


 

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"